muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Una part dels arbres del parc de les Estacions es duran a Son Reus

Cirer es reunirà amb els veïns afectats pel soterrament de les vies

Una part dels arbres del parc de les Estacions seran replantats a les instal·lacions municipals de Son Reus.

Aquesta mesura afectarà a quasi una trentena d'arbres on, uns quinze d'ells, seran col·locats a l'entrada del recinte de Son Reus.

La resta seran espargits arreu de l'espai municipal perquè durant el temps que durin les obres al parc de les Estacions puguin créixer adequadament.

La tipologia d'arbre que es traslladarà i es replantarà al parc de tecnologies ambientals seran bàsicament els de la família dels xipresos; mentre que els arbusts de xiprés seran duits al viver municipal.

Així ho informà Rosa Arregui, regidora d'Infraestructures, que afirmà desconèixer si aquests arbres traslladats seran retornats al Parc de les Estacions.

«De moment, no podem afirmar que els xipresos es retornin al parc de les Estacions i ja veurem en acabar les obres què fem amb ells, o els tornarem a sembrar o quedaran de bona manera a Son Reus», digué Arregui.

D'altra banda, des de batlia de l'Ajuntament de Palma s'ha assegurat que en un termini relativament curt la batlessa Catalina Cirer, rebrà una representació dels veïns i de les associacions afectades pel soterrament de les vies del tren al carrer de Jacint Verdaguer.

D'aquesta manera, els veïns de Son Fortesa, Son Oliva, Son Costa, els Hostalets i el Capitol seran rebuts per Cirer on aquests defensaran la creació del parc verd de les vies a l'espai alliberat pel soterrament.

La reunió es produirà a petició dels representants dels barris que demanen que Cort demostri la seva predisposició al diàleg amb la possibilitat de canviar els planejaments inicials de l'equip de govern.

Aquests veïns consideren que Palma no ha de perdre l'oportunitat de crear una nova zona verda i que Cirer ha d'assumir el protagonisme de decidir el destí d'una zona tan preuada, una vegada soterrades les vies.

D'aquesta manera, les esmentades entitats socials pretenen aturar «la creació d'una entrada massiva de vehicles a través dels nostres barris perquè donaria més problemes dels que pretenen solventar».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris