muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
16°

Comença la construcció dels devuit habitatges de protecció oficial devora l'estació del tren

Aquesta promoció inclou 18 aparcaments i dos pisos adaptats per a persones minusvàlides

Ahir es col·locà la primera pedra dels 18 habitatges de protecció oficial de sa Pobla. Estaran construïts d'aquí un any i costaran entre 108.000 euros i 120.000 euros. D'aquí uns mesos l'Ajuntament de sa Pobla obrirà el termini de sol·licituds.

El tinent batle de Sa Pobla, Antoni Serra Comas, digué que tindran prioritat les persones «que siguin de sa Pobla, amb rendes baixes i amb problemes familiars».

La consellera d'Obres Públiques, Mabel Cabrer, va aclarir que com ja s'ha fet amb les promocions d'habitatges socials d'altres municipis, s'exigirà als beneficiaris «que duguin entre tres i quatre anys empadronats al poble».

Aquesta promoció consta també de 18 places d'aparcament i està situada al costat de l'estació de tren. «La façana de nord, que dóna a les vies, es revestirà d'un doble aïllament per evitar renous», aclarí l'arquitecte Antonio María Ferrer.

Dels 18 habitatges socials dos són adaptats per minusvàlids, amb tres dormitoris a la planta baixa. De la resta n'hi ha dos amb dues habitacions i una superfície de 57,51 metres quadrats. Els 16 restants tenen entre 76 i 90 metres quadrats i tres dormitoris cada un.

Amb aquesta promoció d'habitatges socials, la tercera que es construeix a sa Pobla, el municipi compta amb 44 habitatges socials.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris