algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
13°

L'Hospital tindrà una unitat de salut mental amb 17 habitacions

Les obres avancen dins el temps previst i estaran acabades el 2006

La Conselleria de Salut del Govern balear ha introduït una millora en el projecte de l'Hospital Comarcal d'Inca per ampliar la unitat de salut mental, que passarà així a tenir 17 habitacions enfront de les dues previstes inicialment per a aquest servei.

Segons va explicar ahir la consellera de Sanitat, Aina Castillo, durant la visita que va realitzar a les obres al costat del batle d'Inca, Pere Rotger, aquesta ampliació permetrà que en l'Hospital Comarcal d'Inca existeixi un servei de centre de dia psiquiàtric.

Durant la visita les autoritats pogueren comprovar que les obres de l'Hospital Comarcal d'Inca avancen segons els terminis prevists i estaran llestes a la fi de l'any 2006.

Un dels arquitectes responsables del projecte, Julián Arranz, va explicar que les obres es troben excutades a un 44% del total, mentre que els treballs d'estructura es troben finalitzats totalment.

Sense retard
Va afegir que les modificacions en el projecte per ampliar la unitat mental no suposaran cap retard en l'execució del projecte.

El batle d'Inca, Pere Rotger, que va mostrar la seva satisfacció pel bon ritme de l'execució de les obres de construcció del hospital comarcal, va destacar per la seva banda que les obres de la ronda sud d'Inca avancen de forma paral·lela a les de l'hospital comarcal com poques vegadas succeeix, pel que els accessos estaran finalitzats per a la seva obertura.

Per altra banda la consellera de Sanitat, Aina Castillo, va assegurar que en dues setmanes es constituirà una comissió que decidirà qual serà el model de gestió del futur Hospital Comarcal d'Inca que, segons les seves paraules, es decidirà en funció de quales siguin les necessitats dels ciutadans i dels professionals que treballaran al mateix centre hospitalari.

Així mateix, l'hospital que donarà a partir de l'any 2006 cobertura a tota la comarca del Raiguer tindrà una capatitat de 126 llits, dues unitats mèdiques, una quirúrgica, i una de maternoinfantil.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris