algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

Moreno: «Es perd una oportunitat de tenir un poliesportiu en condicions»

La regidora d'EU està preocupada pel retard de les instal·lacions

GAM. Marratxí.
Esquerra Unida ha mostrat la seva preocupació una vegada més per la tardança a construir el poliesportiu de l'institut de Marratxí, però aquesta vegada ha afegit un avís d'alarma en el sentit que les dimensions del pavelló es veuran reduïdes en relació amb les que estaven previstes.

La regidora d'EU, Magdalena Moreno Frontera, ha alertat de la resposta que el conseller d'Educació i Cultura donà a la pregunta del grup parlamentari EU-Els Verds en relació amb les previsions per al futur poliesportiu.

Segons Fiol la superfície total seran de 576 metres quadrats, el que suposa unes instal·lacions estàndard, quan un acord de l'Ajuntament de Marratxí en la passada legislatura possibilitava que s'ampliassin les mesures per permetre la realització de qualsevol esport de competició.

La idea preveia també la construcció d'una tribuna per a espectadors. La diferència del cost l'havia d'assumir el mateix Ajuntament.

Si les noves mesures anunciades pel Govern es confirmen, Esquerra Unida considera que Marratxí tornarà a perdre una altra oportunitat històrica de tenir una infraestructura esportiva digna i en condicions.

L'Ajuntament ha informat que, en principi, l'equip de govern no ha donat marxa enrere en relació al projecte d'ampliació i des d'Intervenció no es té constància oficial del canvi. D'altra banda, la partida corresponent a l'ampliació es contemplava en els pressuposts de 2004 i encara està pendent d'utilització.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris