algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

Malestar dels pares pel tancament sobtat de l'escoleta de Peguera

L'estat ruïnós de l'edifici obliga a resituar els nins en altres centres


Els pares i les mares dels alumnes de l'escoleta de Peguera han manifestat la seva indignació «per la deixadesa municipal davant del fet que el passat 18 de gener, i sense previ avís, ens trobàrem amb la desagradable sorpresa del tancament de l'escoleta». «Denunciam la falta de comunicació per part de l'Ajuntament, trobàrem una simple nota penjada a la porta de l'escoleta indicant que tancava per la seva situació ruïnosa», assenyalen els pares.

Els 42 nins i nines d'un i tres anys han estat recol·locats en altres centres, amb els seus corresponents professors, ubicats a Son Ferrer, Son Caliu i Palmanova. Aquesta solució inicial presa per l'Ajuntament ha provocat problemes de desplaçament i pot crear conflictes en l'educació dels infants en separar-los del seu entorn habitual.

Ahir estava prevista una reunió entre pares i Ajuntament, però va ser anul·lada i es va remetre als afectats una circular en què s'informava que «davant de les deficiències estructurals s'ha decidit la reubicació dels alumnes i s'ha decidit renovar el contracte de l'edifici on està ubicada l'escoleta amb el Bisbat, que n'és el propietari, i s'ha acordat renovar l'immoble».

Divendres s'ha convocat una assemblea de pares per decidir quines accions es prendran perquè no continuï aquesta situació, «en considerar que una reestructuració de l'edifici du el seu temps i mentrestant els nostres fills estan allunyats del seu entorn habitual».

Per la seva part, José Manuel Ruiz, responsable de l'àrea d'Educació i Serveis generals, va manifestar que «les crítiques són injustes, ja que en menys de 48 hores tots els nins foren resituats en altres centres i cercam altres solucions, però no tenim permisos per ubicar una escoleta en qualsevol local».

«En menys de tres setmanes hem fet totes les gestions per aconseguir una solució definitiva, que és la reforma de l'actual escoleta», manifestà José Manuel Ruiz.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris