nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

La Sala recupera l'ús de l'estació per donar un nou impuls a la zona

Cedirà un espai als artistes locals i es planificaran els aparcaments

L'Ajuntament d'Artà ha recuperat l'ús de l'antiga estació del tren, rehabilitada per part del Govern en el 2003, amb l'objectiu de donar un nou impuls a aquesta zona que a dia d'avui està totalment abandonada.

Per aquest motiu, ahir es va signar un conveni entre l'Ajuntament d'Artà i Serveis Ferroviaris de Mallorca a través del qual el consistori podrà utilitzar el cent per cent de les instal·lacions de l'edifici i destinar-les a un ús social. Fins ara només comptava amb una planta on s'hi tenia dipositat el projecte Ferrutx.

Des de l'equip de govern (UM, PSOE i EU-EV) s'ha considerat oportú que aquest espai es destinàs als artistes plàstics de la localitat. De tal manera que la planta baixa comptarà amb una exposició permanent. «A la vegada que recuperam un espai per als nostres veïns donam un impuls als artistes locals. A la primera planta es deixarà una sala per a reunions o com espai de tertúlia perquè ara els artistes tenen previst muntar una associació», així ho va comentar el tinent de batle, Josep Silva (PSOE).

Per la seva banda, el batle d'Artà, Rafel Gili (UM) també va mostrar la seva satisfacció per haver recuperat l'ús d'aquest edifici. «El primer pas serà dur a terme una gran neteja de la zona perquè en aquests moments està tot una mica abandonat. Després cedirem l'espai perquè els artistes locals puguin mostrar el seu art», comentà el primer edil.

D'altra banda es té previst fer una planificació d'estacionaments. «D'aquesta manera guanyam també un espai destinat a aparcaments». «Aquest és un punt de trobada molt important. Per tant s'ha de mantenir en molt bones condicions per la qual cosa es fa urgent una gran neteja. Està previst que aquest sigui el punt de trobada de la ruta de gran recorregut d'Artà a Lluc i també d'aquí es començaria la ruta cultural que es té previst dur a terme des de l'Ajuntament amb un itinerari per els llocs culturals més interessants del municipi.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris