algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

L'Ajuntament negocia amb Tirme la cessió d'un solar per crear un refugi d'animals

L'Ajuntament d'Alcúdia negocia amb el Consell i l'empresa Tirme la cessió d'un solar al municipi a la societat protectora d'animals perquè pugui crear un refugi propi. Actualment la protectora d'animals utilitza les instal·lacions de la canera però l'Ajuntament vol independitzar ambdós serveis perquè en ocasions els seus objectius estan enfrontats, explica la regidora de Sanitat i Serveis Socials, Mercedes Buendía.

El principal motiu de discòrdia radica en l'eventualitat de les estades dels animals que contempla el reglament en contra de la filosofia de la protectora d'evitar els sacrificis d'animals. Un dels moments més delicats es va viure ara fa dos anys quan un rotwailler va atacar una nina en el Port i l'animal va haver de romandre a la canera municipal tot esperant la sentència judicial. Mentre la protectora vetllava llavors pels interessos de l'animal, la regidora alertava de la perillositat de l exemplar, partidària del seu sacrifici.

L'Ajuntament planeja una reforma de les instal·lacions per adequar-les a l'eventualitat per a la qual estan indicades. És a dir, els animals només romandran en el lloc els 15 dies que obliga el reglament i si els seus amos no els reclamen seran traslladats a Palma a través d'un conveni que estan a punt de signar amb Natura Parc. Així ho confirmaren el batle, Miquel Ferrer (UM) i la regidora Buendía (PSOE) a preguntes de l'oposició en el darrer ple.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris