muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

La Policia desarticula una xarxa de prostitució de xineses a Palma

S'han detingut quatre persones acusades de controlar el grup

F.R.Palma.
Funcionaris del Grup I d'Investigació de la Unitat contra Xarxes d'Immigració i Falsificació del CNP de Palma detingueren un grup integrat per ciutadans de nacionalitat xinesa i espanyola acusats d'afavorir la immigració clandestina de dones procedents de la Xina per ser sotmeses a explotació sexual en pisos de Palma.

Els detinguts són Vicente M.N., de 42 anys, presumpte responsable de l'organització i a qui se li intervingué abundant material pornogràfic infantil. També se'l considera responsable de controlar les dones xineses il·legals als tres domicilis que posseeix l'organització i traslladar-les a les cases de cites en el seu vehicle particular. Fenghua L., de 40 anys, de nacionalitat xinesa, companya sentimental de l'anterior, tenia com a comesa controlar diverses joves xineses en un altre dels domicilis de Palma on, sota amenaces, eren obligades a prostituir-se. Qian X., de 39 anys, membre actiu del grup que controlava altres joves en un tercer pis.

Shouqhin Z., de 33 anys, acusada de les mateixes accions que els dos anteriors. D'altra banda, foren detingudes per estada il·legal a Espanya Jing F., de 38 anys; Jing L., de 37; Lijun Z., de 45; Soon L., de 22 i Jiahua T., de 31, totes captades pel grup i traslladades a Mallorca per exercir la prostitució sota coaccions i amenaces.

Les investigacions policíaques s'iniciaren fa tres mesos i el 31 de gener passat es dugueren a terme les primeres detencions, com també escorcolls, sota ordre judicial als tres domicilis dels implicats, situats en els carrers Dragonera, Eusebi Estada i a la plaça Pere Garau. Els policies intervingueren comptes corrents bancaris amb importants sumes de doblers, a més de quantitats en efectiu.

La captació de dones xineses es feia mitjançant anuncis inserits en diversos diaris xinesos amb tiratges a Barcelona i a Alacant, en els quals s'oferien feines molt ben remunerades a joves xineses per treballar de ballarines o en altres activitats lúdiques. Aquests anuncis eren manipulats per l'organització presentant les dones captades com 'japoneses' de caràcter simpàtic i que realitzaven tot tipus de serveis sexuals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris