muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Tot el centre antic de Palma tindrà recollida pneumàtica pel març

Les obres costaran uns 18 milions amb l'ajut de fons europeus

Cort preveu que el proper 9 de març tot el centre històric de Palma ja gaudirà del servei de recollida pneumàtica. Les obres hauran costat uns 18 milions d'euros. El projecte ha estat possible gràcies als fons de cohesió de la Unió Europea (80 per cent), mentre que el 20 per cent restant ha anat a compte de l'Ajuntament de Palma.

 

La instal·lació del sistema de recollida pneumàtica de residus s'ha completat en dues fases, la primer d'elles iniciada el mes d'octubre del 2002. En aquesta primera fase, que és la més àmplia i que finalitzarà el proper 23 de febrer, es col·locaren un total de 8,73 quilòmetres de canonades així com un total de 262 bústies de recollida, 77 d'elles d'ús domèstic, 77 per a comerços; i 41 de mixtes, per a comerciants i ciutadans.

La segona, i que en aquests moments s'està enllestint, ha suposat la instal·lació de 2,44 quilòmetres de tubs amb un total de 69 boques de recollida. D'elles, 26 són d'ús domèstic, 6 per a comerços i 37 de mixtes. L'esmentada segona fase ha estat distribuïda en dos sectors d'actuació. El primer sector ha abarcat les places del Mercat i de Santa Magdalena i els carrers de la Unió, Can Serinyà, Can Armengol, Can Torrella i Can Pueio.

El segon sector ha permès la instal·lació de les bústies a la plaça de la Reina i als carrers de Guillem Mesquida, Born, Sant Gaietà, Sant Feliu, Can Asprer, Protectora, Bernat de Boadella i Berenguer. En el conjunt de les dues fases i en una àrea d'una superfície d'una hectàrea aproximadament, s'han col·locat 11,7 quilòmetres de canonades, 170 bústies domèstiques, 83 de comercials i 78 de mixtes, que sumen un total de 331.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris