nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

L'Ajuntament inicia la revisió del PGOU per adaptar-lo al Pla territorial

Contractarà una assistència tècnica per un pressupost de 600.000E


L'Ajuntament de Calvià ha convocat un concurs públic per tal de contractar una assistència tècnica que haurà de redactar la revisió i adaptació al Pla Territorial Insular de Mallorca del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) de Calvià. En aquests moments, es troba en fase d'exposició pública el plec de condicions de l'assistència tècnica fins al pròxim 17 de febrer.

El pressupost d'aquest treball s'eleva a 600.000 euros (uns 100 milions de les antigues pessetes), que es pagaran en dues anualitats: 240.000 euros amb càrrec als pressuposts de l'any 2005 i la quantitat restant, 360.000 euros, per al 2006. Així mateix, el termini d'execució de la revisió del pla general és de 17 mesos.

El tinent de batle d'Urbanisme de l'Ajuntament de Calvià, Alberto León (PP), assenyalà a aquest diari que podia precisar poques coses, ja que encara no s'han reunit amb els seus socis de govern (Unió Mallorquina) per tal de tractar sobre aquest tema.

Així mateix, León va explicar que es tracta d'adaptar el planejament del municipi al Pla Territorial de Mallorca, aprovat pel Consell de Mallorca. També es pretenen introduir una sèrie de modificacions molt puntuals per corregir errors del pla actual.

S'ha de recordar que des que va començar l'actual legislatura, fa 18 mesos, ja s'han realitzat més de 20 modificacions puntuals i, pel que sembla, hi ha sol·licitats més d'un centenar de canvis per corregir errors del pla actual.

En referència als camps de golf, tot apunta que s'introduiran tres o quatre instal·lacions d'aquest tipus, però sense oferta immobiliària. També es descarten requalificacions de terreny, aspecte que coincideix amb la posició d'UM, que donarà suport als golfs sempre que no vagin acompanyats d'oferta residencial o immobiliària.

Tant el Partit Popular com Unió Mallorquina coincideixen que és necessari modificar una sèrie de punts que afecten els locals comercials antics que va introduir l'equip de govern socialista en la darrera revisió de l'any 2000. La nova normativa eliminarà restriccions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris