nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín:
14°

L'esquerra vol la dimissió de l'edil d'Hisenda per «factures irregulars»

Denuncia que hi ha rebuts amb l'informe en contra de l'interventor

L'oposició en bloc de l'Ajuntament de Son Servera (PSOE, PSM i EU-EV) ha demanat la dimissió del regidor d'Hisenda, Jaume Servera (PP) per «irregularitats» en unes 40 factures de la Sala que daten del 2004 i que pugen a 650.000 euros. Rebuts que, tal com denuncia l'oposició, «compten amb una informe en contra de l'interventor».

En la comissió informatives d'hisenda d'ahir es va donar compte a l'oposició d'una sèrie de factures de l'any passat que no s'han pagat. «L'equip de govern pretén dur a ple l'aprovació del pagament d'unes factures que pugen a 2 milions d'euros. D'aquestes unes 40 factures per valor de 650.000 euros tenen una nota de repar, o sigui un informe en contra de l'interventor». Així s'expressà el regidor del PSOE, Gerardo Ruiz.

Aquest afegí que «algunes notes són de poca importància però altres són gravíssimes. Així hi ha factures de 7.000, 9.000, 10.000 o 12.000 euros que es deuen a una mateixa empresa constructora per unes obres que no han sortit a concurs sinó que s'han adjudicat a dit. Això és irregular».

Ruiz afegia a més que «hi ha una factura de 34.000 euros per treballs en zona verda sense especificar de quina zona es tracta o d'altres per valor d'11.000 euros per pavimentació de camins rurals des Rafalet. El curiós és que ningú coneix aquesta zona». El PSOE pensa anar més enllà i el portaveu, Josep Barrientos, va anunciar que totes aquestes factures les durem al tribunal de comptes per a la seva fiscalització».

Des del PSM, Antoni Oliver opina que «no només demanarem la dimissió de Servera sinó que a més en demanarem altres. Es tracta d'actes d'irresponsabilitat reiterada. Això no és la millor manera de fer política. Això no és la línia que esperàvem de l'equip de govern». EU-EV es va unir a la proposta del PSOE i el PSM.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris