nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

La Policia intervé 50 quilos d'haixix destinats a vendre's a la zona de Palma

A l'operació s'ha detingut una parella de marroquins i un narco conegut a Mallorca

79258

La partida d'haixix intevinguda.

F.R./P.M.Palma.
El Grup d'Estupefaents del CNP de Palma detingué dos marroquins residents a Girona i un conegut narco de Palma. A l'operació s'han intervingut 50 kilogramos d'haixix que havien de ser venuts en punts de Son Gotleu i el centre antic.

Els policies duien mesos investigant un grup de persones que introduïen importants quantitats d'haixix a l'Illa. L'horabaixa del passat dissabte es tingué coneixement que una parella de marroquins, Siham L.A., dona de 33 anys i Morad L.H., home de 21 anys, i Antonio S.H. àlies «El Murri», resident a Son Gotleu, eren en una finca rústica de Marratxí, propietat d'«El Murri». Els policies vigilaren la zona i observaren com Morad desmuntava els plafons d'un turisme, i que «El Murri» feia una sèrie d'operacions i poc després abandonava el lloc en un turisme.

Els policies li deixaren «passar» i poc després, quan la parella de marroquins abandonaren la zona els seguiren i al cap d'uns minuts els donaren l'alto. L'home tractà de fugir però fou assolit i detingut. Dins del cotxe, i en una bossa d'esports hi havia 50 quilograms d'haixix en pastilles premsades de 250 grams cada una.

Posteriorment es desplaçaren a l'habitatge d'«El Murri», de 39 anys i d'ètnia gitana, amb nombrosos antecedents per tràfic de drogues i considerat el cap del grup, i l'arrestaren. Els policies dugueren a terme dos escorcolls amb ordre judicial, un a la casa de camp de Marratxí i l'altre en un hostal on s'allotjava la parella. En ambdós llocs intervingueren restes de droga i estris per a la manipulació i confecció de postures, així com una roda de recanvi preparada per amagar droga.

De les investigacions efectuades es té coneixement que Morad L.H. amagà la droga a Barcelona dins del cotxe, que l'embarcà al vaixell correu la nit del passat divendres amb rumb a Palma, mentre que ell es desplaçà a l'Illa per via aèria. Els marroquins reconegueren que introduïen la droga a Palma i que el seu destinatari era «El Murri». Aquest diu no saber res de l'assumpte. Tots tres foren presentats ahir davant de l'autoritat judicial i ingressaren en presó.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris