algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
12°

Empreses alemanyes s'interessen pel turisme de negocis a les Balears

L'Ibatur inicia una ofensiva per promoure l'oferta en temporada baixa

Representants de 16 empreses alemanyes especialitzades en l'organització de turisme de negocis inicien avui unes «jornades de familiarització» a Mallorca. Organitzades per l'Ibatur, l'objectiu d'aquestes és donar a conèixer les potencialitats de l'Illa en un tipus d'oferta que el 2003 generà una xifra de negoci de 138 milions d'euros a les Balears.

La Conselleria de Turisme desenvoluparà enguany una ofensiva promocional en tots aquells segments de l'oferta amb més alt poder desestacionalitzador. Així, els esforços se centraran en el turisme de congressos i negocis, la multiactivitat i els creuers. En total, l'Ibatur ha previst devers una dotzena d'esdeveniments a Balears, amb participació d'empreses especialitzades, agents de viatges i majoristes dels principals mercats emissors.

Segons les dades de les quals disposa el Govern, el turisme de negocis mogué 136.000 visitants el 2003 cap a les Balears, els quals produïren unes 571.000 estades. La despesa mitjana d'aquest tipus de turisme se situa al voltant dels 242 euros per persona i dia, mentre que l'estada mitjana és de 3,5 dies.

Les jornades que s'inicien avui es complementaran demà amb un «work-shop» a l'Hotel Meliá Victòria, en el qual devers 35 empreses d'allotjament turístic i de l'oferta complementària de Mallorca mostraran la seva oferta i possibilitats.

A més, les empreses alemanyes visitaran tota la infraestructura existent, com el palau de Congressos del Poble Espanyol de Palma o l'Auditori de Sa Màniga de Cala Millor. Sols Mallorca acollí devers 76 reunions en centres de congressos i reunions, a més d'altres 734 esdeveniments semblants en hotels.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris