algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

El SFM posa en servei el primer tren dels deu nous amb què augmentarà les freqüències

A partir d'octubre hi haurà més combois a Manacor

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha posat en servei aquest cap de setmana el primer tren de la comanda de deu noves unitats que va realitzar al setembre de 2003. Aquest primer tren va arribar a l'Illa el passat 26 de gener, i des de llavors ha estat passant proves tècniques de funcionament per realitzar la seva posada a punt, fins que el divendres se li va donar el vistiplau per ser posat en servei.

Segons va explicar ahir a Inca la consellera d'Obres Públiques, Habitatge i Transports, Mabel Cabrer, «els nous trens aniran arribant a poc a poc, cada mes un o dos, i vam esperar que en el mes de juny ja tindrem els deu».

Cabrer va afirmar que l'arribada d'aquests nous trens permetrà «en primer lloc, pal·liar el dèficit actual i substituir combois avariats; més tard, podrem començar a augmentar les freqüències fins a Manacor». El gerent de SFM, Rafel Pons, va calcular que l'augment de freqüències fins a Manacor podrà començar a realitzar-se a partir de setembre o octubre.

Durant la roda de premsa que celebraren ahir els responsables d'Obres Públiques del Govern amb motiu del començament de les obres de reordenació de l'estació d'Inca, s'aprofità per presentar aquest nou tren, coincidint que es va aturar a aquesta estació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris