algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

La Sala reserva 121.000 euros per comprar el solar de la nova escola

Educació encara no ha contestat respecte dels primers terrenys oferits

L'equip de govern de Santa Maria ha inclòs en els pressuposts d'enguany una partida de 121.000 euros, que es reservarà per si l'Ajuntament ha d'afrontar l'adquisició d'un solar on ubicar la nova escola del municipi. Davant la necessitat de construir un nou centre docent, la Sala oferí el juny passat a la Conselleria d'Educació uns terrenys municipals de devers 20.000 metres quadrats a l'entrada del poble des de l'autopista. Segons afirmà la batlessa, Rosa Vich -PSM-, des del Govern balear encara no han manifestat a l'Ajuntament si els terrenys són adequats per al nou col·legi. En qualsevol cas, Vich espera mantenir una reunió aquesta setmana en la qual s'aclareixi el tema.

«Si no accepten aquest espai públic, haurem d'adquirir altres terrenys amb els doblers que reservam, perquè no disposam de més solars municipals. A més, encara són vigents les Normes Subsidiàries antigues i no hi ha espai reservat per a ús docent, amb la qual cosa s'hauria d'iniciar un procés de requalificació», explicà la primera edil.

Així mateix, afegí que «és urgent tenir la nova escola enllestida per al curs 2006-2007 i volem estar preparats perquè, quan Educació ens accepti un solar, en puguem començar aviat la requalificació i la dotació de serveis, per a la qual ja existeix també una partida pressupostària».

L'increment de la població escolar també ha duit el Consistori a exposar al departament d'Educació la necessitat d'estudiar, a llarg termini, la construcció d'un institut de secundària.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris