nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

El Port estrena façana marítima amb quatre noves infraestructures

Govern, Consell i Ajuntament inverteixen en la primera línia

El Port de Pollença estrena aquests dies façana marítima, tota vegada que comencen a cobrar forma les principals reformes projectades a la primera línia marítima i que es resumeixen en la col·locació de marquesines per als autobusos i els taxis i la reforma integral de la vella llotja del peix, a més de la construcció d'una oficina turística, la primera de propietat municipal. El regidor delegat del Port de Pollença, Miquel Sabater (UMP), explicà recentment en què consisteixen les principals actuacions i millores de la primera línia que duen a terme Govern, Consell i Ajuntament.

La nova pèrgola que cobreix la parada de taxis (l'anterior havia estat destruïda pel temporal de 2001) ha estat instal·lada fa poc per la Conselleria d'Obres Públiques del Govern balear, que hi ha invertit 136.500 euros arran d'una proposta municipal que inclou també la instal·lació d'una pèrgola que cobreix la parada d'autobusos.

Queda pendent ara la instal·lació, darrere de l'aparcament del port, d'una tercera marquesina en la qual es crearan vuit casetes i dos banys públics. Les casetes sortiran a subhasta perquè les empreses marítimes puguin prestar-hi els seus serveis. Aquesta obra té un pressupost de 120.000 euros i està també finançada pel Govern.

Mentre arriba el moment d'instal·lar aquestes casetes, continuen a bon ritme les obres de rehabilitació de la vella llotja de pescadors, també a càrrec de la Conselleria d'Obres Públiques amb un pressupost de 564.000 euros. A la planta superior s'habilitarà un restaurant i a la inferior la cantina i una petita llotja de peix, informà el regidor delegat del Port, Miquel Sabater.

Finalment, aquesta mateixa setmana s'ha firmat l'acta de replantejament per començar les tasques de construcció d'una oficina turística al Port de Pollença que se situarà en un petit espai que hi ha entre la marquesina dels taxis i la parada d'autobusos.

L'oficina turística, la primera de titularitat municipal ja que fins ara estaven de lloguer, tindrà una superfície de 24 m2 i la seva construcció està cofinançada per l'Ajuntament i el Consell Insular de Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris