algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

La Sala fa un pla per arreglar voravies per les queixes veïnals


L'equip de govern de l'Ajuntament de Manacor ha començat l'elaboració d'un pla per posar fi al mal estat de les voravies de la localitat arran de les múltiples denúncies rebudes des de diferents associacions de veïns, que hi sol·liciten una actuació urgent. Des de l'Ajuntament, explicaren la setmana passada que «els residents han reclamat amb molta insistència que se prenguin mesures pel mal estat de les voravies. La darrera reivindicació ve de l'avinguda de Portugal».

El delegat de la brigada municipal, Antoni Sureda -PP-, ha recollit les queixes dels veïns i ha decidit intervenir en l'assumpte. Per aquest motiu, ja s'ha iniciat l'elaboració d'un projecte ambiciós que suposarà una actuació en els punts més problemàtics de la ciutat, tant del centre com de les rodalies. «Es tracta d'una inversió molt important, per la qual cosa ha de respondre a un programa d'actuació ben elaborat i que analitzi com s'han d'afrontar les obres».

De manera paral·lela a la redacció del pla, el Consistori aprofitarà per analitzar les barreres arquitectòniques que existeixen a la ciutat i estudiar la manera d'eliminar-les. Aquesta és també una de les principals reivindicacions dels veïns de la localitat, ja que Manacor presenta encara molts d'aquests impediments.

Per la seva banda, el grup municipal del PSM formulà una al·legació als pressuposts del 2005, per sol·licitar que s'hi augmenti fins a 250.000 euros la partida per asfaltar carrers i adobar voreres. La formació nacionalista denuncia que «moltes voravies es troben en mal estat i la calçada de moltes vies en males condicions, cosa que hi exigeix una intervenció urgent».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris