lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

El Ministeri de Defensa elabora un projecte per urbanitzar Son Busquets


El Ministeri de Defensa està preparant un projecte propi per urbanitzar Son Busquets i Son Simonet, les dues antigues casernes militars situades al costat de la carretera de Valldemossa on el Govern pretenia construir 1.200 habitatges socials. El departament que dirigeix José Bono ha començat a elaborar un projecte d'urbanització en el qual, amb tota seguretat, s'inclourien habitatges socials, lliures, equipaments comercials i zones verdes. Una vegada conclòs el projecte, Defensa oferirà a l'Ajuntament de Palma i a promotores privades la possibilitat d'executar les obres, amb l'únic objectiu de treure el rendiment econòmic per equilibrar el seu pressupost intern.

Per tant, Defensa s'ha estimat més no escoltar l'oferta realitzada per la consellera d'Obres Públiques, Mabel Cabrer, qui va presentar davant del Ministeri de l'Habitatge una oferta per construir 1.200 habitatges als terrenys de les casernes de Son Busquets i Son Simonet. Cabrer no ha obtingut cap resposta per part del Ministeri de l'Habitatge. I des de Defensa han puntualitzat que els terrenys són de la seva propietat, no del Ministeri de l'Habitatge.

Fonts del Ministeri de Defensa van recordar que els terrenys on estan situades les antigues casernes de Son Busquets i Son Simonet van ser requalificats de militars a urbanitzables quan es van cedir els habitatges del baluard del Príncep i l'antiga Caixa de Reclutes a l'Ajuntament de Palma. Davant de la impossibilitat de Cort de pagar a Defensa els doblers que sol·licitava per aquestes dues antigues propietats militars, l'Ajuntament va requalificar les dues casernes militars que el Govern pretén ara comprar per construir habitatges socials.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris