nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

El municipi acull un pla pilot per fomentar la pràctica de l'esport

Està previst crear un consorci entre l'Ajuntament, el Govern i s'Institut

Gestionar les instal·lacions esportives que hi ha en el terme municipal de Manacor, fomentar la pràctica de l'esport i millorar la política municipal en aquest àmbit. Aquest és l'objectiu primordial del consorci que serà aprovat demà pel ple i que es signarà a tres bandes: Ajuntament de Manacor, Govern i S'Institut. Aquesta és la primera vegada que s'arriba a un acord d'aquestes característiques en el que hi prenen part tres administracions. Així Manacor es converteix en capdavanter acollint el primer pla pilot en matèria esportiva. Així ho explicaren desde l'Ajuntament.

«S'ha de tenir en compte que Manacor és un dels municipis amb major nombre d'activitats esportives. Per aquest motiu es durà endavant aquest consorci a tres bandes». Des de l'equip de govern afegeixen que «gràcies a aquest acord s'aconseguirà una millor gestió de les instal·lacions esportives i es podrà detectar quines inversions són més necessàries en aquest camp». En el ple que se celebrarà demà vespre es donarà el sus a aquest consorci. La primera passa serà encarregar un estudi sobre la xarxa d'instal·lacions esportives que hi ha en el terme municipal.

Així mateix es farà un estudi sobre el nombre d'esportistes que practiquen alguna activitat a Manacor, sobre quins són els esports que més es duen a terme amb la finalitat de detectar les necessitats de la població. Així Manacor compta amb un gran nombre d'infraestructures: el camp de futbol de na Capellera i el de la Torre dels Enegistes; la pista d'atletisme; els polisportius Miquel Àngel Nadal, Na Capellera o el Joan Gomis de Porto Cristo, entre altres.

D'altra banda cal recordar que la Voltadora s'inaugurarà aquest mateix mes. En aquest consorci s'ha previst la creació d'unes pistes de tennis davant el compromís adquirit pel batle Antoni Pastor de crear unes bones instal·lacions en aquest sentit perquè un dels millors tennistes actuals, Rafel Nadal pugui entrenar al seu poble natal. L'objectiu que persegueix aquest consorci és que millori molt la política municipal en matèria esportiva.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris