nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
12°

Francesc Morell es perfila com el nou candidat del PSM a la batlia

Ha estat nomenat secretari general de l'agrupació local del partit

C. MORENO. Campanet.
El jove Francesc Morell, que ara és el primer tinent de batle de l'Ajuntament, es perfila com el nou candidat del PSM per a les properes eleccions municipals de 2007. Això suposarà un canvi generacional important per al PSM de Campanet, després que el batle Francesc Aguiló hagi encapçalat la llista dels nacionalistes durant les darreres cinc legislatures.

La darrera junta local del PSM decidí per unanimitat que Francesc Morell sigui el nou secretari general del PSM de Campanet. Morell s'ha mostrat il·lusionat amb aquest nou càrrec i la seva idea és «començar a treballar amb temes que el PSM considera importants per al poble i dissenyar l'estratègia per a les properes municipals».

La presentació de Morell com a candidat del PSM forma part de la regeneració que els nacionalistes ja iniciaren a principis d'aquesta legislatura amb la incorporació de cares joves a les llistes municipals. Morell fa dues legislatures que és regidor i és el responsable de les àrees d'Agricultura, Serveis Socials i Esports a l'Ajuntament de Campanet.

Encara que Aguiló no es torni a presentar com a candidat a les properes eleccions municipals això no implicarà que es retiri de la vida política activa: «Com a candidat a batle em retiraré, però no estic cansat de la política. Ara crec que és el moment de regenerar el partit», explicà Aguiló. Durant la passada legislatura ja s'anuncià que aquests serien els darrers quatre anys d'Aguiló a la batlia i ara ja s'ha pres aquest acord de manera unànime.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris