algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Un home estavella el cotxe a l'autopista d'Inca per intentar matar la seva dona

El matrimoni fou hospitalitzat en estat greu i ahir, en rebre l'alta, ell ingressà en presó

No fou un accident casual. Una exhaustiva investigació de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Palma ha permès desemmascarar el que, en un primer moment, s'intuïa com una col·lisió més a l'autopista d'Inca. Ahir el conductor del cotxe ingressà en presó acusat d'intentar matar la seva dona, que anava amb ell al vehicle. Tots dos patiren ferides de gravetat i salvaren la vida miraculosament.

El dia 26 de gener, dilluns, la parella -d'una trentena d'anys- es traslladà d'Inca a Palma per realitzar uns pagaments relacionats amb el procés de separació en el qual es trobaven immersos. Després d'efectuar aquests tràmits, tornaren a Inca en un Volkswagen de color blanc. La tensió anava en augment i els dos cònjuges discutiren a viva veu. Quan el turisme enfilava un tram pròxim a la sortida de Santa Maria, el conductor donà un cop de volant i s'estavellà a gran velocitat contra el pilar d'un pont.

L'impacte fou tremend i el cotxe destrossat rebotà i tornà al carril ràpid, on es detingué. Els altres conductors hagueren de frenar bruscament per no encastar-se i els equips d'emergència reberen nombroses telefonades d'auxili, ja que el conductor estava atrapat. Res no feia sospitar el que havia passat i les tasques de rescat duraren una hora. Els bombers de Palma, amb el suport de sanitaris i guàrdies civils, tragueren la dona i després centraren els esforços a alliberar el conductor, atrapat als ferros.

Els agents de Trànsit recelaren de com s'havia produït l'accident i el capità es posà en contacte amb la Policia Judicial perquè aclarissin algunes incògnites. El ferit fou evacuat en estat greu fins a Son Dureta, on estigué una setmana ingressat, i ella fou enviada a la Clínica Juaneda. Les sospites es confirmaren quan la dona pogué contar l'ocorregut. Relatà que de tornada a Inca començaren a discutir de forma acalorada i que en un moment donat el seu espòs dirigí el cotxe contra el pilar del pont per acabar amb la seva vida. Paradoxalment, la pitjor part se l'emportà l'habitacle del conductor i, per tant, fou l'home el ferit de major gravetat.

La Policia Judicial vigilà l'acusat mentre durà la seva estada a l'hospital i divendres, quan rebé l'alta, procedí a la seva detenció per un delicte d'homicidi en grau de temptativa. Ahir, l'acusat declarà al Jutjat d'Instrucció número 7, amb un braç en cabestrell i una visible coixesa. El jutge, després d'escoltar el seu relat, decidí enviar-lo a presó. Fonts judicials explicaren que el fiscal podria demanar una pena de deu anys de presó per a ell.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris