nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Greenpeace i GOB acusen Matas de «prostituir» el terme ecològic

Posen l'exministre de Medi Ambient com un exemple d'ineficàcia

Greenpeace i GOB no s'han torbat gaire a respondre les ironies de Matas sobre la seva funció de «consciència moral» de la societat. Ambdues organitzacions acusaren el president del Govern de «prostituir» el terme ecològic «de fet i de paraula». El director exectuiu de Greenpeace-Espanya, Juan López de Uralde, posà l'exministre de Medi Ambient com un «model d'ineficàcia». Per argumentar-ho, «només cal recordar l'episodi d'extracció d'arena a Banyalbufar, que ben aviat arribarà als tribunals de justícia europeus».

López Uralde assenyalà l'entrada en vigor del protocol de Kyoto com una victòria de l'organització. A més, «Cabrera, es Trenc o sa Dragonera es troben protegits gràcies a l'eficàcia dels nostres gests, símbols i estètiques». Quant a les contínues ironies de Matas contra els ecologistes, el responsable de Greenpeace explicà que «aquesta actitud prepotent, que barreja a parts iguals paternalisme i menyspreu cap a la societat civil, la pagà cara amb la nefasta gestió de la catàstrofe del Prestige».

Pel seu costat, el president del GOB, Macià Blàzquez, titllà d'inconscient el cap de l'Executiu autonòmic «per abocar-nos a tots cap a una catàstrofe natural i turística. La contínua desprotecció d'espais naturals, la potenciació del creixement urbanístic i la construcció de grans infraestructures en són un exemple». Blàquez assenyalà les «contradiccions» dels conservadors: «creen una direcció general de Canvi Climàtic i alhora incrementen les línies d'incineració, les autopistes i el sòl urbanitzable».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris