nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

PSOE, EU-EV i PSM demanen el reallotjament dels residents dels edificis Pullman de Cala Major

Els grups municipals del PSOE, EU-EV i PSM a l'Ajuntament de Palma han demanat que en el Peri de Cala Major i Sant Agustí es contempli un pla de reallotjament pels afectats per la demolició dels edificis Pullman. Els tres partits de l'oposició presentaren ahir les seves al·legacions al Peri, fent incidència en l'obertura d'un vial per a la perllongació del carrer d'Isabel Rosselló, la demolició dels Pullman i les actuacions previstes a dos edificis de la zona.

En referència a l'obertura del vial a la zona de can Tàpera es reclamen mesures per evitar la destrucció de la zona boscosa. Aquests partits han recordat que l'estudi d'impacte ambiental ja alerta de la repercussió que el nou carrer provocarà a la zona, la qual funciona «com un pulmó verd i provoca un impacte visual de descongestió enfront a la forta edificació que pateix». Durant la fase de construcció del vial, des dels grups municipals, s'alerta que es produirà un efecte negatiu greu per la zona boscosa integrada per vegetació natural de nivell alt a les espècies i a tota la població en general.

Una altra de les al·legacions presentades fa referència a la necessitat de dur endavant un pla de reallotjament integral per a totes les famílies afectades per la demolició dels Pullman, tot recordant l'alarma social que aquest anunci ha provocat i reclamen una solució consensuada amb els afectats. Finalment, també s'al·legà per demanar un reallotjament pels afectats per les actuacions previstes a dos edificis situats al carrer de Joan Miró i a Torremayor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris