bruma
  • Màx: 16°
  • Mín:

Els clots oberts al Carmel a Barcelona obligen a enderrocar tres edificis més

Els informes tècnics indiquen que la seva estructura està seriosament danyada

Els tres edificis més pròxims als dos clots que s'han obert a les obres d'ampliació del metre al barri barceloní del Carmel hauran de ser derruïts, ja que els informes tècnics indiquen que la seva estructura està seriosament danyada, encara que no hi ha una data concreta per a la demolició.

Els immobles que es faran caure són els situats en el número 6 del carrer de Conca de Tremp i els blocs 6 i 8 del passatge de Calafell, segons s'acordà a la reunió de coordinació. Els tres blocs seran demolits «en una data encara no precisada», segons indicà el departament de Política Territorial, encara que des d'ahir mateix els bombers i tècnics especialitzats intentaran rescatar el màxim d'estris possibles. Tanmateix, no es podrà accedir a cap dels tretze habitatges de l'edifici número 6 del carrer de Conca de Tremp, i els bombers només entraran als baixos d'aquest immoble, ja que els informes tècnics han desaconsellat pujar als pisos superiors per «raons de seguretat».

Els bombers i tècnics especialitzats posaran avui en marxa l'operatiu per accedir als quatre pisos i als baixos del passatge Calafell 6, els dos pisos i els baixos de Calafell 8 i els baixos de l'immoble de Conca de Tremp. Fonts municipals explicaren que en els tres immobles hi residien 53 persones, que ara s'han quedat sense habitatge, i que els baixos dels edificis allotgen tres establiments comercials. Des de dijous, un taller situat en el número 12 del passatge Calafell s'ha enfonsat i l'edifici limítrof ha hagut de ser demolit.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris