cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Butroners causen danys en dues naus del polígon de Marratxí

Entraren pel sostre d'un dels recintes i obtingueren un gran botí

Una vegada més els butrons. Després d'uns mesos de relativa calma, ahir es descobrí que dues naus industrials del polígon de Marratxí havien estat assaltades per una banda de butroners, que causaren abundants destrosses. Precisament aquesta circumstància fa pensar els investigadors que els delinqüents són espanyols i no kosovars, com ha ocorregut en altres ocasions.

A les set del matí d'ahir, quan els empleats de les dues naus s'incorporaren als seus llocs de treball, descobriren els robatoris. En una nau d'ascensors, al carrer Licorers, els desconeguts havien realitzat un esvoranc al sostre, i des d'allà s'havien lliscat a l'interior del recinte. El pas següent fou escorcollar les oficines, on trobaren una petita quantitat de diners, sobretot en monedes. Des d'aquelles instal·lacions passaren a la nau limítrofa, dedicada a la producció de productes de neteja, i usaren el mateix mètode. S'enfilaren al sostre, obriren un forat i cercaren el botí. En aquesta ocasió tingueren més sort, i obtingueren una quantitat en efectiu considerable, a més de quatre telèfons mòbils.

Quan els responsables de les dues naus afectades telefonaren a la Guàrdia Civil per explicar l'ocorregut la Policia Judicial es desplaçà fins al polígon de Marratxí. La inspecció ocular va ser acurada i va durar diverses hores. Els especialistes cercaren empremtes i indicis, mentre els seus companys aclarien les circumstàncies del doble robatori.

El principal temor raïa a concretar si els implicats eren albanokosovars, autèntics mestres en aquest tipus d'assalts. Però des del principi quedà clar que no es tractava de butroners de l'Est. No utilitzaren les eines usades per aquells i tampoc no foren tan asèptics com els kosovars. La conclusió policíaca és que es tracta d'espanyols, que treballaren molt de pressa i sense importar-los les destrosses que cometien.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris