muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

PP i UM reafirmen el seu pacte en la presa de possessió del popular Antoni Mulet

PSOE i PSM, a l'oposició, els recorden la moció de censura presentada gràcies a un trànsfuga

68828

Mulet (esquerra) va prendre el relleu de Guillem Ferriol (UM), batle durant un any i mig.

LL.P. Maria de la Salut.
El Partit Popular i Unió Mallorquina mostraren ahir el seu bon enteniment i reafirmaren el pacte de govern que mantenen a l'Ajuntament de Maria de la Salut, durant l'acte de presa de possessió del nou batle, Antoni Mulet (PP), i després de la renúncia de Guillem Ferriol (UM), en virtut del pacte que acordaren ambdós partits l'agost de 2003.

Durant la presa de possessió del nou batle, els grups de l'oposició, PSOE i PSM, recordaren a l'equip de govern actual que el seu pacte fou possible gràcies a una moció de censura «injustificada» contra el batle socialista Martí Ferriol, comptant per aquest fet amb el suport de l'exbatle del PSM, Jaume Mestre, el qual protagonitzà així un cas de transfuguisme i es passà al Grup Mixt. Així mateix, expressaren les seves crítiques per la «manca de diàleg» i l'«obscurantisme» que segons al seu parer han presidit fins ara el govern municipal.

Per la seva banda, tant el batle que deixava el càrrec com el que hi accedia, valoraren positivament el treball realitzat fins ara «gràcies a un equip de govern de consens i unit», i es mostraren confiats a millorar fins al final de la legislatura.

En aquest sentit, el nou batle Antoni Mulet, que ahir complia 36 anys, repassà diversos projectes en marxa com la reforma de la Casa de la Vila, el nou poliesportiu, la reforma de Ca Ses Monges, i la millora de la carretera i de l'enllumenat públic. Explicà que per aquests i altres projectes prevists esperen comptar amb la col·laboració del Govern i el Consell.

Dirigents del PP i UM volgueren donar suport en l'acte de presa de possessió als seus representants a Maria de la Salut i a l'acord d'ambdós partits. Així, pel PP hi assistiren els dirigents insulars Pere Rotger, José María Rodríguez i María José Frau, com també el conseller de Treball del Govern, Cristòfol Huguet, per a qui treballa el nou batle a través del seu càrrec en el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB).

Per part d'UM hi foren presents els seus dirigents Damià Nicolau, Antoni Pascual i Miquel Riera, els batles de Porreres, Joan Sastre, i Búger, Manuel Patiño. A l'acte dut a terme en el Casal de Cultura, que comptà amb nombrós públic, no hi assistí cap representant del PSOE ni del PSM.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris