nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Aturada la reforma de la Casa de la Vila perquè la Sala i el CIM no paguen

L'equip de govern nega que sigui aquest el motiu de la paralització

Les obres de reforma de la casa consistorial d'Alaró estan paralitzades fa uns quinze dies aproximadament perquè l'Ajuntament i el Consell de Mallorca no paguen a les empreses constructores que s'encarreguen de l'execució del projecte des del passat mes d'agost.

Les obres foren executades a la Unió Temporal d'Empreses formada per les empreses Crespí i Futur. La Conselleria de Cooperació del Consell aporta 529.369,7 euros i la resta, 132.349,17 euros, és finançat per l'Ajuntament.

Les empreses han decidit paralitzar les obres perquè de moment ningú no els ha confirmat que aviat rebran els doblers i no poden mantenir més temps aquesta situació. Malgrat tot, s'espera que una vegada es posi solució a aquests impagaments les obres es puguin reprendre amb normalitat.

La UTE havia destinat un total de 15 treballadors a l'execució d'aquestes obres que consisteixen en una reforma integral de l'edifici. En un principi està previst que el termini d'execució de les obres fos de 18 mesos. L'equip de govern (PSOE-UM) negà ahir que la paralització de les obres sigui a causa d'impagaments. Tant el batle Miquel Deyà com el tinent de batle Antoni Rebassa assenyalaren que «aquesta aturada es deu al fet que estam pendents dels projecte d'electrificació».

Així mateix, el batle de l'Ajuntament d'Alaró restant ahir importància a la qüestió assenyalant que «l'arquitecte ja ha fet quatre certificacions d'obra i alguna està pendent de ser pagada, però aquest no és el motiu de la paralització».

Per la seva part, l'exbatle Josep Gomila (PSM) exposà que «les obres s'han de reprendre perquè no és bo que una obra d'aquestes característiques, que afecta els usuaris que fan gestions a l'Ajuntament, s'aturi». «Crec que l'Ajuntament ha de fer un esforç perquè no s'aturin i els demanam que paguin», indicà Gomila.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris