nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
14°

Tres joves colombians emborratxen i violen una nina d'onze anys a Palma

Dos d'ells foren detinguts i el tercer està en cerca i captura ja que abandonà la ciutat

F.R.Palma.
Funcionaris del Servei d'Atenció a la Família (SAF) del Cos Nacional de Policia han duit a terme una exhaustiva investigació per tal d'aclarir un delicte continuat de violació en la persona d'una nina d'onze anys d'edat. En el transcurs de les investigacions oportunes han estat detinguts els homes de nacionalitat colombiana Ricardo S.P., de 26 anys d'edat i Wilman P. M., de 28, com també l'espanyola Sonia J.M., de 28. També se cerca per a la seva detenció un tercer sospitós, que es tracta d'un altre jove de 18 anys, també de nacionalitat colombiana, que està plenament identificat com a suposat autor, juntament amb els dos primers, del delicte de violació continuada contra la víctima. Els tres primers han estat posats a disposició judicial.

La investigació policial s'inicià quan la Direcció de Policia rebé una denúncia per part de la mare legal de la víctima. La seva filla li explicà que sofria danys a les seves parts íntimes, per la qual cosa la nina fou reconeguda pel ginecòleg, el qual diagnosticà que havia sofert repetides vegades agressions sexuals.

Els pares de l'al·lota d'onze anys se separaren fa un temps i la nina passa una temporada amb cada un d'ells. El pare de la menor manté una relació amorosa amb una altra dona. Amb aquesta parella tingué una discussió i ella abandonà el domicili. L'al·lota decidí anar-se'n amb ella a una altra casa. Durant el temps de permanència en aquest domicili, l'al·lota observà que la seva «madrastra» mantenia altres relacions sexuals amb diversos homes i que, a més jugava amb ells a les «penyores».

L'esmentat joc consisteix que el perdedor ha d'anar desposseint-se de les seves peces de vestir. L'al·lota fou convidada a participar en un d'aquests jocs amb ells i, a més, li donaren de beure licor, per la qual cosa quedà semiconscient. En aquell moment, suposadament, els dos detinguts i el tercer que està en crida i cerca aprofitaren per abusar sexualment de la nina en repetides ocasions. El tercer implicat fugí de Palma però ja està localitzat i s'espera que en dates pròximes pugui ser detingut i posat a disposició judicial.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris