muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
14°

Mulet: «La valoració del pacte s'haurà de fer al final d'aquests quatre anys»

El popular Antoni Mulet assumeix avui la batlia de l'Ajuntament

ELENA DÀVILA.Maria.
Ha transcorregut un any i mig des que a l'agost de 2003, Guillem Ferriol (UM) va ser proclamat batle de Maria, després de la presentació d'una moció de censura a Martí Ferriol (PSOE), gràcies a un pacte entre PP, UM i Grup Mixt, un pacte que li obliga avui a Ferriol a cedir la vara de comandament a Antoni Mulet (PP). Per Mulet, avui és un dia de doble celebració. A més d'assumir la batlia de Maria, després de cinc anys com a regidor de l'Ajuntament, avui compleix 36 anys, una data que serà difícil d'oblidar.

-Com afrontau aquesta nova etapa en la vostra vida política?
-Amb moltíssima il·lusió. Sé que és una gran responsabilitat, però estic molt il·lusionat.

-Com valorau fins ara el pacte amb els socis de govern?
-Per mi molt positiva. Com en qualsevol nova legislatura, els primers mesos es tracta de canalitzar els projectes, un treball que ha deixat Guillem molt ben encaminats i ara en el darrer tram cal materialitzar-los. Crec que la valoració definitiva del pacte s'haurà de fer al final dels quatre anys, ja que és un mandat conjunt de PP, UM i Grup Mixt.

-Creis que us ha beneficiat que primer UM assumís la batlia i després vostè?
-Sí, sens dubte. En l'anterior legislatura vaig formar part de l'equip de govern i això ja em donà experiència. Tot i això, en aquesta legislatura la gestió l'he viscuda més de prop.

-Creis que els vostres veïns entenen la moció presentada contra el PSOE?
-Sempre hi haurà gent que no ho entendrà. El que és clar és que no era possible un govern amb un terç del Consistori. El poble de Maria el que volia era que ens entenguéssim i crec que amb el pacte ho aconseguim.

-Preveis molts canvis ara que teniu les regnes de l'Ajuntament?
-Hi ha un pacte signat que vaig complir. Estic obert al diàleg i a suggeriments dels ciutadans de Maria i incloc per descomptat l'oposició.

-El jutge ha donat a l'Ajuntament una estirada d'orelles per no lliurar informació al PSOE, n'heu pres nota?
-Mai no ha hagut intenció de negar informació, de fet part ja s'havia lliurat. Crec que s'han tret les coses un poc de polleguera. No obstant això, ja s'està corregint i es corregirà. La meva intenció és ser totalment transparent.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris