algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

La compra d'un solar a l'Ibavi obre fortes discrepàncies en el tripartit

EU-EV diu que la Sala manté l'opció d'adquisició signada en el 2001

La compra d'un local a la planta baixa de la finca de protecció oficial construïda per l'Ibavi a Artà ha generat fortes discrepàncies entre l'equip de govern, que no ha aconseguit posar-se d'acord si l'Ajuntament conserva o no el dret de l'opció de compra que firmà en el 2001.

L'Ajuntament d'Artà, sent batle Montserrat Santandreu, firmà el 2001 un conveni amb l'Ibavi on es cedien uns terrenys per fer habitatges de protecció oficial. En una de les estipulacions es preveu que es reservava a l'Ajuntament el dret de comprar els baixos d'aquest local.

El batle, Rafel Gili, (UM) explicà que «fa poc vàrem anar a l'Ibavi per veure si podríem comprar el local ja que des de l'IB-salut ens varen dir que podrien fer un centre de rehabilitació i aquest local era un bon lloc. Ens varen dir que en el desembre passat s'havia venut el solar a un particular. Ens comunicaren que l'exbatlessa havia manifestat de paraula que no tenien interès en aquest local i que per tant s'havia tret a subhasta i s'havia adjudicat així com tocava».

L'edil d'EU-EV no és de la mateixa opinió, ans el contrari, considera que «l'Ajuntament manté l'opció de compra signada per conveni i l'Ibavi no pot passar per damunt els drets de l'Ajuntament». Així manifesta que aquesta operació ha estat «un tracte de favor», en el sentit que «l'Ibavi ha venut el solar a la dona d'un regidor del PP de l'Ajuntament d'Artà a 302 euros per metre quadrat. Quan en la mateixa finca s'ha venut un local a la primera planta a 710 el metre quadrat. És un local que té un ús públic molt bo».

El PSOE, per la seva banda, creu que «no es pot defensar que es manté el dret a l'opció de compra i aposta pel diàleg abans d'entrar amb enfrontaments amb l'Ibavi».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris