algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

El Jardí Botànic de Sóller i l'Imedea firmen un conveni per la conservació de la flora

El Jardí Botànic de Sóller i l'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats -Imedea- signaren ahir un conveni de col·laboració. L'acord representa la consolidació d'una relació ja existent entre ambdues institucions amb l'objectiu de promoure l'estudi i la conservació de la flora balear, sobretot de l'amenaçada i l'endèmica, desenvolupant projectes comuns.

Tant el director del Jardí Botànic, Josep Lluís Gradaille, com el de l'Imedea, Joaquim Tintorer, es mostraren satisfets pel conveni subscrit. En ressaltaren que allò més important és unir feina i recursos, tant materials com humans, cosa que suposarà uns resultats millors en els programes d'investigació que es duguin a terme.

L'Imedea posa a disposició del Jardí Botànic els serveis del seu departament de recursos naturals i, sobretot, els del laboratori d'ecologia terrestre. Així, el personal investigador del centre oceanogràfic podrà fer ús de les instal·lacions del casal de la Vall, dedicades de manera específica a la investigació, sota la coordinació del seu director, Josep Lluís Gradaille.

El conveni tindrà una vigència de tres anys i es pot prorrogar per períodes anuals. A més, la institució sollerica podrà obtenir de l'Imedea assessorament en la redacció de projectes d'investigació, la firma d'acords amb altres entitats, la recerca de línies de finançament de les activitats o la materialització de propostes de col·laboració amb altres institucions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris