nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

Investiguen si un nin d'un any és maltractat pels pares a Manacor

La jutgessa ordenà ahir l'arrest dels progenitors, dos joves alemanys

La jutgessa del Jutjat d'Instrucció número 1 de Manacor ordenà ahir l'arrest dels pares d'un infant d'un any d'edat. El menor està ingressat a l'Hospital de Manacor, sembla ser que amb diverses lesions, que podrien ser compatibles amb presumptes maltractaments.

En qualsevol cas, i fins que no s'aclareixin les causes que originaren les lesions del menor, per les quals el nin fou ingressat a l'hospital, l'autoritat judicial ha dictat una ordre d'arrest contra els pares, una parella jove i de nacionalitat alemanya que resideix a la comarca del Llevant de Mallorca.

Les diligències d'aquest cas es duen a terme amb les majors reserves possibles, a causa que s'han d'efectuar una sèrie de diligències i, entre elles, la principal és la d'examinar l'infant d'un any i constatar que les lesions que sofreix, entre les que sembla que hi ha alguna fractura òssia, no són només producte d'una caiguda casual, com asseguren els pares, sinó que, al contrari, podrien ser compatibles amb maltractaments.

Sembla ser que foren els pares de l'infant els que dugueren el nin a l'hospital, ahir, i explicaren als serveis mèdics que el menor havia caigut. Pel que sembla, després de dictar-se l'ordre d'arrest els pares de la criatura quedaren ingressats als calabossos de la Policia Local de Manacor, sempre a disposició judicial i a l'espera dels esmentats exàmens als quals ha de ser sotmès el menor per part dels metges.

Respecte dels arrestats, aquest diari ha pogut saber únicament que tenen entre 20 i 30 anys d'edat, i que el seu lloc de residència estaria entre Santanyí i Cales de Mallorca. Sembla ser que els pares neguen qualsevol maltractament al seu fill, i mantenen que les lesions que presenta són producte d'una caiguda que es produí «de forma casual». En les pròximes hores podrien aclarir-se tots els dubtes que existeixen sobre aquest cas.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris