algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
13°

L'Ajuntament controlarà la circulació i descongestionarà el centre amb l'ORA

El PP aprovà ahir l'ordenança que afecta una plaça i set carrers del nucli urbà

66604

Els veïns tendran targeta de resident.

Davant els problemes de circulació i estacionament en la zona del centre de Campos i de sa Ràpita, l'equip de govern del PP ha decidit implantar l'ORA (Ordenança Reguladora d'Aparcament). Ahir el ple aprovà l'ordenança per regular l'aparcament a set carrers i una plaça del centre urbà i a altres set vials de la zona costanera.

A Campos, l'ORA s'aplicarà al carrers Nunyo Sans fins a la cruïlla amb Antoni Vives, al de sa Creu fins al Nunyo Sans, al carrer de Plaça, des Convent, al de Santanyí fins a la cruïlla amb el carrer Victòria, a tot el Major i a la plaça Major i al carrer d'Antoni Maura fins a la cruïlla amb Antoni Vives. Pel que fa a sa Ràpita l'ORA s'aplicarà a set vials encara no nomenats d'una urbanització encara no construïda i a l'aparcament del Club Nàutic. En aquest sentit, la delegada d'Hisenda, Margalida Ginard, explicà que a aquests vials ubicats vora el Club Nàutic en s'estiu «s'hi possen molts cotxes i és un caos».

En referència a la zona costanera cal esmentar que l'ordenança només estarà en vigor des de l'1 de juny fins al 30 de setembre. L'horari de l'ORA a Campos serà de les 9.30 fins a les 13.30 hores i de les 17.00 a les 20.00 hores de dilluns a divendres i els dissabtes de 9.30 a les 13.30 hores a excepció dels dies de mercat en què l'aparcament no estarà restringit. Pel que fa a sa Ràpita l'horari serà de les 12.00 hores fins a les 19.00 de dilluns a diumenge.

Les tarifes seran de 0'40 euros per un mínim de 30 minuts, estacionar 60 minuts costarà 0'75 euros i cada vehicle podrà estar en el mateix aparcament un màxim de dues hores que costarà 1'50 euros. Un cop transcorregut el temps límit marcat en el tiquet el vehicle haurà de ser desplaçat un mínim de 50 metres.

Les sancions per a les infraccions de l'ordenança van des de 30 a 60 euros. En cas que el vehicle no hagi sobrepassat una hora el temps d'estacionament permès, l'usuari podrà anul·lar la denúncia amb l'obtenció d'un segon tiquet per un cost addicional de 3 duros.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris