algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

La façana marítima es començarà a urbanitzar a mitjan any 2005

De Santos anuncià que els treballs administratius ja s'han iniciat


Els treballs d'urbanització de la façana marítima de Palma començaran en la segona meitat del 2005 i consistiran en l'obertura de vials i dotació de serveis de la zona, anuncià ahir el tinent de batlessa d'Urbanisme i Coordinació municipal, Javier Rodrigo de Santos.

Així mateix, el regidor indicà que les tasques administratives necessàries per emprendre la reparcel·lació de tot el sector s'iniciaren ahir mateix en aprovar la Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma els convenis subscrits entre la institució i els propietaris dels terrenys afectats per la reforma urbanística.

L'Empresa Municipal d'Obres i Projectes (EMOP) es farà càrrec de la gestió d'aquesta actuació, que ha estat el resultat d'una llarga negociació entre el Consistori, l'Institut Balear de l'Habitatge (Ibavi), i les empreses Gesa i Mapfre.

Així mateix, el responsable urbanístic de Cort anuncià que s'ha aprovat la creació d'una Comissió de Qualitat «per al seguiment, desenvolupament i impuls dels projectes públics i privats d'urbanització i edificació de la façana marítima», que tindrà caràcter vinculant i que podrà decidir les condicions d'aquestes actuacions.

De Santos confirmà que també fou constituïda dimarts la societat mixta Palau de Congressos S.A., composta per Cort i el Govern balear, que serà l'encarregada de convocar el concurs públic per a la construcció d'aquest equipament i que comptarà amb un capital inicial de 600.000 euros aportats a parts iguals per ambdues institucions.

Finalment, el regidor apuntà que l'aprovació definitiva dels convenis urbanístics no es produirà abans de principis de l'any que ve, i que a partir d'allà Gesa tindrà tres anys per esbucar la seva seu.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris