cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
20°

Els majors de Can Picafort trien nova junta davant la Policia i la Guàrdia Civil

Salamanca revalida la presidència amb 92 vots i Gayà anuncia que impugnarà

E.B.Santa Margalida.
La tercera edat de Can Picafort va elegir ahir a la seva nova junta directiva en presència de la Guàrdia Civil i la Policia Local que acudiren al local dels majors per prevenir nous enfrontaments entre els partidaris de la presidenta Antònia Salamanca i els partidaris del fins ara vicepresident, Pedro Gayà.

Finalment les eleccions van transcórrer amb normalitat i va ser reelegida presidenta Antonia Salamanca, que encapçalava l'única candidatura electoral. I és que els partidaris de Pedro Gayà es van negar a presentar candidatura a unes eleccions que consideren il·legals i que ja han anunciat que impugnaran.

Per entendre la situació de crisi que travessa l'associació Gent Gran de Can Picafort cal remuntar-se al passat desembre, moment en què neix aquesta entitat fruit d'unir les dues anteriors associacions de la tercera edat d'aquest nucli urbà, Gent Major de Can Picafort i Verge de l'Assumpció liderades respectivament per Antonia Salamanca i Pedro Gayà.

Ajudats per l'Ajuntament i per s'Institut, els majors van accedir a fusionar-se en una sola associació la nova junta, la qual estaria composta a parts iguals per membres de les dues entitats i que havia d'estar al capdavant d'aquesta entitat durant els primers quatre anys de funcionament.

Enfrontaments entre els membres de les dues antigues associacions han provocat que la presidenta Antonia Salamanca decretés amb l'oposició dels membres de l'antiga associació Verge de l'Assumpció la dissolució de la junta i convoqués noves eleccions.

El batle pedani de Can Picafort, Miquel Ordinas i el batle de Santa Margalida, Antoni del Olmo, van assistir ahir horabaixa a les eleccions de la tercera edat de Can Picafort. En previsió que es repetissin els incidents viscuts durant l'última assemblea extraordinària, ambdós van requerir la presència de la Policia Local i de la Guàrdia Civil «com a mesura dissuasòria», van explicar.

Els agents van controlar que les votacions transcorreguessin en una ambient de calma, sense aglomeracions, votant de dos en dos.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris