algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
20°

Costes admet a tràmit una petició per fer una platja artificial a Cala Bona

El PSOE de la localitat denuncia els fets i adverteix que «lluitarem per impedir-ho»

M.PUIGRÒS.Son Servera.
El portaveu del PSOE a l'oposició de l'Ajuntament de Son Servera, Josep Barrientos, denuncià ahir que Demarcació de Costes «ha començat uns estudis previs a sa Punta Rotja de Cala Bona després que un hoteler de la zona registràs una petició a l'Administració per tal de construir una platja artificial davant el seu establiment».

Aquests fets han molestat en excés els socialistes de Son Servera, que no s'expliquen «com podem desconèixer aquestes actuacions. Si aquesta és la forma d'actuar de Costes, malgrat ser del nostre mateix color polític ara mateix, no van en consonància amb el que volem nosaltres per al nostre municipi». Així, Barrientos es mostrà totalment contrari a la platja artificial i anuncià que «des del PSOE lluitarem fins al final per impedir que es realitzi el projecte. Si de Costes no ens escolten som capaços fins i tot de demanar dimissions».

La possible construcció d'una platja artificial a Cala Bona significaria privar un dels pocs indrets de la costa serverina que encara gaudeixen de certa protecció, «és molt fort que en aquest municipi sempre s'ha de vigilar els promotors turístics, per norma general les seves actuacions afecten el medi ambient i el paisatge natural», criticà Barrientos a la vegada que expressà la seva indignació per la desconeixença de les intencions de Costes. «Sempre passen aquestes coses sense el consentiment del municipi i el poble ho sap quan les decisions ja estan totes preses», puntualitzà.

Des del PSOE de Son Servera afirmen conèixer «de molt bona tinta que Costes ha realitzat estudis previs per a la platja artificial» i es mostren del tot sorpresos, «no podem concebre com Demarcació de Costes ha actuat d'aquesta manera, ja havent realitzat fins i tot estudis», finalitzà el socialista Barrientos.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris