nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
20°

Alarma per un incendi que es declarà en un solar a Son Ferrer

El foc va poder ser provocat per un grup de menors que hi jugava

Els efectius contra incendis van realitzar ahir un espectacular desplegament per apagar un foc que es va iniciar al descampat que es troba al marge dret del carrer del Tudó, a la urbanització de Son Ferrer de Calvià. L'incendi va començar quan eren devers les 14.00 hores i una hora després es va donar per extingit sense que s'haguessin de lamentar danys personals. Això sí, l'hora que va durar l'incendi hi va haver un gran tràfec entre els efectius que varen acudir al lloc dels fets i la gran quantitat de veïns que també es varen mobilitzar.

La gran quantitat de fum i sirenes van alertar desenes de veïns, que es van apropar al lloc per saber allò que ocorria en primera persona. Segons alguns testimonis, un grup de quatre al·lots jugaven a la zona, on hi ha pins, bardisses, rostolls i també la brutícia que s'acumula quan un solar està en estat de semiabandonament. Mentre els al·lots jugaven va començar el foc i en sortir fum els al·lots van sortir corrents immediatament de l'indret.

En breu van acudir al camp quatre unitats de la Policia Local de Calvià, que van tallar la circulació pel carrer i els accessos laterals. Igualment van comparèixer al lloc dues unitats de Protecció Civil de Calvià, tres brigades i un helicòpter de l'Ibanat, una patrulla de la Guàrdia Civil, dues dotacions dels Bombers del Consell de Mallorca com també dues ambulàncies del 061.

Els agents van iniciar una sèrie de gestions per tractar de localitzar als menors, ja que totes les suposicions apuntaven que podrien ser ells els autors del foc. És corrent que els menors vulguin provar allò que ocorre quan un juga amb foc, ja que normalment són jocs que els prohibeixen les persones grans pel perill que comporten.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris