cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
21°

Els veïns reclamen campanyes per millorar la seguretat vial

Campanyes per millorar la seguretat vial, fer de vianants alguns carrers del centre o augmentar els controls periòdics que es fan a les aigües residuals. Aquests són alguns dels projectes plantejats en el Fòrum Ciutadà de l'Agenda local 21 de Porreres.

El Fòrum està constituït per associacions, entitats, empresaris, veïns, grups polítics, serveis municipals, els quals treballant en petits grups han debatut els punts forts i els febles del municipi i han plantejat uns 50 projectes sostenibles pel Pla d'acció.

A la darrera reunió del Fòrum tots els participants valoraren i prioritzaren els projectes. L'equip tècnic de l'Agenda Local 21 està comptabilitzant les respostes de cada participant per confeccionar un llistat definitiu de projectes que seran la base del pla d'acció i que en propers anys s'aniran executant en més o menys urgència.

Altres projectes són la creació del distintiu producte de secà, oferir ajudes per a la neteja de finques privades de foravila, fer una guia de recursos locals per a població estrangera, la recuperació del patrimoni rural o subvencionar l'ús d'energies renovables als particulars per part de l'Ajuntament.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris