nubes rotas
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
22°

Èxit de la trobada de coneixença lúdica de persones paraplègiques

L'objectiu d'aquesta jornada és «llevar la por als minusvàlids»

Una vintena de persones que pateixen paraplègies o amb minusvalideses greus d'arreu de Mallorca participaren ahir de la primera jornada lúdica i esportiva, organitzada per l'Associació de paraplègics amputats i grans minusvàlids de Balears (ASPAYM). El lloc escollit fou el pavelló de Santanyí, que acollí una sèrie d'activitats que segons el president de l'esmentada associació, Àngel Vega, «intentam mitjançant la coneixença mútua llevar la por de sortir i de fer coses a les persones que patim aquests tipus de malalties».

Donaren suport a l'acte els regidors de l'Ajuntament de Santanyí Mateu Cànoves i la de Serveis Socials, Maria Pons. Pons afirmà que «volem fer possible totes les propostes d'ASPAYM i amb l'acte d'avui els volem donar tot el coratge que hagin de menester». La jornada començà amb intercanvis d'impressions sobre les dificultats de mobilitat que pateixen els que s'han de traslladar amb cadira de rodes. Un dels casos més curiosos fou el d'una veïna de Lloseta que denuncià manca de col·laboració dels representants municipals en mostrar poc interès per construir rampes d'accés a llocs públics, com ara el centre de salut, i que finalment l'IB-Salut ha decidit realitzar l'obra en un breu temps. Després de la xerrada es disputà un partidet de bàsquet entre els assistents.

Vega incidí en la importància d'aquests actes «perquè els minusvàlids no estam tot sols.

La trobada continuà amb un dinar a la residència de persones majors de Santanyí i després realitzaren una excursió fins al puig de Consolació.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris