cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
21°

L'STEI presentarà cinc denúncies contra la gestió de l'Hospital

El sindicat creu que els treballadors estan sotmesos a mobbing

La Federació de Centres Sanitaris de l'STEI presentarà demà dilluns «un mínim de cinc denúncies» contra la gestió de la residència municipal de gent gran (l'Hospital) per diversos incompliments «greus» en matèria laboral. El responsable de centres sanitaris de l'STEI, Paco Moreno, va avançar a aquest diari que en una assemblea amb els treballadors de l'Hospital celebrada a finals de la passada setmana, es va veure que aquests «estan al límit» ja que «pateixen una pressió psicològica continuada» per part dels responsables de la residència.

Moreno assegurà que l'STEI emprendrà mesures «per evitar els abusos que s'estan produint a l'Hospital de Sóller i les primeres seran les denuncies a inspecció de treball» que seran per mobbing i també per altres aspectes que afecten els ratios, la turnicitat i les funcions». El responsable diu que «segurament» els residents «ja pateixen les conseqüències d'una situació laboral que no sembla dels temps actuals sinó pròpia del passat» i assegurà que el personal «parteix contínuament perquè no pot suportar la situació».

El passat mes de gener el grup municipal d'Esquerra Unida-els Verds de Sóller va demanar al batle «explicacions» sobre els rumors que ja circulaven sobre la mala gestió de la residència. Els rumors feien referència a possibles casos de mala atenció i a pressió excessiva sobre els treballadors que hauria causat baixes i renúncies. En aquell moment el batle, Carles Simarro, assegurà que s'havia de donar un vot de confiança al regidor de serveis socials, Miquel Nadal, i que «no feia comptes d'obrir cap investigació».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris