cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
16°

L'equip de govern acusa ALM-UM de manca «d'ètica» respecte de Son Talent

Recordà que ALM-UM es va abstenir en el primer ple per canviar les NS

M.PUIGRÒS. Manacor.
Malgrat l'alegria compartida entre tots els partits polítics que formen part de l'Ajuntament de Manacor davant la decisió del Consell de donar llum verda a la urbanització de Son Talent, les crítiques tant de l'equip de govern (PP i AIPC) com del PSM davant la roda de premsa oferida despús-ahir per ALM-UM, per tal de donar a conèixer a l'opinió pública la decisió del CIM, no s'han fet esperar.

Així, el portaveu de l'equip de govern, Jaume Darder, recordà ahir que «fou precisament en el ple del 19 de març passat quan l'aprovació del canvi de normes a fi d'iniciar el tràmit per legalitzar Son Talent, ALM-UM es va abstenir en la votació perquè en aquell moment entenia que les DOT desclassificaven correctament la zona». Darder considera que «no és oportú que una persona com Miquel Riera, cap d'ALM-UM que ha canviat d'opinió diverses vegades sobre aquest tema, sigui ara qui es faci la foto felicitant-se per la decisió del Consell». «Políticament no fou ètica la roda de premsa que feren perquè precisament ells foren qui sembraren el dubte sobre Son Talent en el seu moment», finalitzà.

Per la seva banda, la cap del PSM a l'oposició de l'Ajuntament de Manacor, Margalida Capó, titllà «d'incomprensible l'actitud d'ALM-UM com si ells haguessin salvat aquesta urbanització». Capó també expressà la seva satisfacció davant la idea del Consell, emperò recordà de la mateixa manera que ho féu Darder que «la primera vegada que s'havien de canviar les normes el partit de Miquel Riera s'hi va abstenir. Nosaltres ja vam votar a favor perquè coneixíem l'error de la desclassificació».

Així mateix, Mercè Amer, portaveu del PSOE de Manacor, no volgué entrar en polèmiques ni «a jutjar el protagonisme de ningú. Estam contents per la legalització de la urbanització sobretot de cara als veïns que van adquirir-hi terrenys».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris