cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
20°

SFM omet Inca en un fullet sobre els mercats i fires als recorreguts

El president de la PIMEM demana una rectificació urgent a Cabrer

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM), reparteix un fullet informatiu sobre les fires, mercats estacionals i setmanals de tots els municipis que recorren les línies del tren, en el qual s'omet totalment el municipi d'Inca i tots els esdeveniments d'aquest tipus que es duen a terme a la capital de la comarca del Raiguer.

En el fullet, editat per la Direcció General d'Obres Públiques i Transports i en el qual se cita com a font la Direcció General de Comerç, a l'apartat de fires no es fa cap referència a la gran mostra per excel·lència, el Dijous Bo, ni a cap de les tres fires temàtiques que la precedeixen. A l'apartat de mercats setmanals tampoc no hi ha cap referència al que se celebra a Inca cada dijous.

Es dóna la circumstància que per tal de detallar totes les fires i mercats se segueix en el fullet l'ordre de municipis segons les estacions. En arribar a Lloseta, estació anterior a la d'Inca, es prossegueix ja després amb Llubí, la posterior. El president de l'Associació de Comerciants i Empresaris de PIMEM a Inca, Pere Ferrer, ha expressat sobre aquest fet que «com a representant dels restauradors, empresaris i comerciants d'Inca, se'm fa molt difícil qualificar que en el fullet no aparegui el Dijous Bo, ni les altres fires, ni el mercat setmanal».

Pel perjudici que això pot provocar a aquest sector a Inca, Pere Ferrer demana a la consellera Mabel Cabrer una rectificació immediata del fullet de Serveis Ferroviaris, «perquè estic segur que ella no ho ha vist, ja que se n'hagués temut tot d'una per la seva sensibilitat cap a Inca ja que el seu besavi, conegut com l'amo en Tomeu de Ca s'Hereu, fou una de les persones més importants per impulsar el comerç i les finances d'Inca». Des de la Conselleria d'Obres Públiques, Transports i Habitatge no es va fer ahir cap valoració sobre l'omissió d'Inca a l'esmentat fullet.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris