cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 19°
22°

Una fuita de gas a una planta baixa de sa Pobla provoca una explosió

Una dona que era a la casa sortí il·lesa després de la deflagració

Una deflagració de gas en una planta baixa al carrer Albéniz de sa Pobla provocà ahir l'alarma entre els veïns del poble, encara que per fortuna no s'hagueren de lamentar danys personals.

Un portaveu dels Bombers de Mallorca informà que a les 11.47 hores una cridada els alertà d'una explosió en una casa d'aquella localitat, situada en una planta baixa, i a la qual seguí un incendi. Atesa la gravetat de les primeres informacions, els bombers es desplaçaren fins aquella direcció, procedents dels parcs de bombers d'Inca i de Can Picafort. Juntament amb els bombers també acudiren al lloc efectius de la Guàrdia Civil.

La deflagració s'havia produït a la cuina i la dona d'edat que es trobava a l'interior de la casa resultà miraculosament il·lesa. Es tracta, pel que sembla, de la mare de l'amo de la planta baixa, que havia estat minuts abans en aquella dependència, obrint un fogó. Immediatament després sonà el telefon i la senyora s'oblidà que havia deixat el gas obert i que continuava sortint.

Aleshores, segons aquesta versió, tingué lloc la deflagració, que alarmà els veïns del carrer. L'explosió de gas provocà la fractura dels vidres de la cuina i també desencaixà diversos marcs de les portes de l'habitació. «Realment foc no n'hi havia, així que les tasques varen ser bastant senzilles. Quan ens avisaren pensàrem que tota la casa estava en flames, però després ens trobàrem que les destrosses de vidres i fustes es limitaven únicament a la cuina de la casa», explicà un bomber d'Inca que acudí amb els seus companys al carrer Albéniz.

La versió de la Policia Local de sa Pobla no es pogué conèixer perquè, segons explicà una funcionària, «ens tenen prohibit informar la premsa, l'única persona que pot fer-ho és el regidor d'Interior i ara mateix té una reunió». La Guàrdia Civil de Palma, per la seva part, posà de manifest que la dona que havia sortit il·lesa havia tingut molta sort: «Si arriba a ser dins la cuina en el moment de la deflagració podria haver sofert lesions molt greus».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris