cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
19°

Tornen els turistes de Dominicana

Almenys tres parelles balears han estat afectades per la tempesta tropical

Si les vacances, i en especial els viatges de noces, són inoblidables, més ho és encara quan són passades per aigua i vent, com les que han tingut tres parelles mallorquines a República Dominicana.

Àlvaro Martínez i Teresa Fernández; Joaquín Martínez i Àngeles López, i Rafa Mateu i Irene Serra varen arribar ahir procedents de Punta Cana i Playa Bávaro. A pesar que hi cercaven la pau i la tranquil·litat, hi han trobat un viatge d'aventura.

Totes tres parelles varen partir de Mallorca fa deu dies cap a les dues principals destinacions de República Dominicana. Segons ens explica Mateu, «el capvespre del primer dia, ja va començar tot». En total han estat set dies vivint els efectes perversos de l'huracà Jeanne i de les pluges torrencials que l'acompanyaven. Mateu, que anava de viatge de noces, admet amb cert humor que «serà una lluna de mel inoblidable». De fet, «durant tres dies varen estar sense aigua i en tota la setmana no en varen tenir de calenta. Cridaven a recepció i només ens atenien després de fer-ho cinquanta vegades», afegeix.

Irene Serra, sa dona, recorda que «l'habitació era una cabana que estava fora de l'edifici principal. Hi havien d'anar nedant o en zodiac. Estava inundada i hi havien entrat tortugues, peixos, sargantanes i escarabats». Tots aquests fet van dur aquest matrimoni a presentar una reclamació davant l'hotel Bávaro Princess, «de cinc estrelles», afegeix Mateu. «No volem doblers, volem unes vacacions en condicions», exigeix recordant que havien contractat un sopar de gala i una mariscada que mai no han pogut tastar i que s'ha quedat en «panets de sushi i pizza». Mateu finalment es queixa que «a l'hotel no tenien full de reclamacions i vaig haver d'agafar un paper».

Ara, afortunadament el servei de l'hotel no va ser tan pèssim per la resta de l'expedició. Àlvaro Martínez, Teresa Fernández, Joaquín Martínez i Àngeles López han quedat satisfets amb el servei del Meliá Paradissus de Punta Cana, de la cadena mallorquina Sol Meliá.

La llàstima per ambdues parelles va ser que «no vàrem poder sortir de l'hotel». Ara, ni es va inundar l'establiment ni els menjars varen arribar a ser tan precaris com a l'hotel Bávaro Princess.

Teresa Fernández, tanmateix, ha hagut de requerir assistència mèdica a Palma «perquè hi havia també una plaga de moscards». El seu marit recorda que «ens varen dir que l'huracà es va formar just on estàvem i per això no es va preveure, a diferència de l'Ivan. No ens ho esperàvem».

Per la seva part, Joaquín Martínez i Àngeles López varen assegurar que malgrat tot «no vàrem tenir por».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris