nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

L'Ajuntament de Palma adjudica la seva modernització a Gedas Iberia per 51,5 milions d'euros

L'empresa es farà càrrec durant els propers 10 anys de la gestió dels serveis tecnològics de Cort


L'Ajuntament de Palma ha adjudicat l'execució del seu projecte de Prestació Integral de Serveis Tecnològics i de Qualitat de l'administració municipal a la companyia Gedas Iberia, consultora de Tecnologies de la Informació, per un import de 51,5 milions d'euros i un termini d'aplicació de deu anys.

Aquesta empresa informà ahir que aquest projecte és el més innovador en la història de l'Administració Local arreu de l'Estat espanyol pel que fa a modernització i tecnologies de la informació, configurant-se l'Ajuntament de Palma, una vegada que sigui executat, com la primera entitat pública que aborda la modernització administrativa amb tanta extensió.

Gedas Iberia integrarà al seu equip de treball els professionals de l'Institut Municipal d'Informàtica (IMI) de Cort per desenvolupar els diferents apartats del concurs: Pla Director, Relació amb el Ciutadà, Sistema Integrat de Gestió i Serveis Tecnològics Avançats, així com per oferir als empleats municipals una formació contínua i una actualització de coneixements que torni a convertir l'organisme autònom en una empresa competitiva.

Com a aspecte diferencial de la seva oferta a Cort, «Gedas posarà en marxa un conjunt d'iniciatives que situaran aquesta entitat com un referent mundial en matèria de modernització i posicionaran en primera línia a la ciutat de Palma sobre qualitat de servei i atenció ciutadana», segons asseguraren fonts de la companyia.

La modernització comportarà un servei 24 hores de Gestió d'atenció ciutadana a Palma, les unitats mòbils de gestió o la Guia 3-D de la ciutat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris