cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
16°

Els pressuposts preveuen la venda de solars per afrontar el deute

Aprovats els comptes municipals del 2004 entre les crítiques de l'oposició

Els pressuposts del 2004 de l'Ajuntament d'Artà preveuen la venda de quatre solars municipals per tal de fer front al deute municipal que ascendeix a 10 milions d'euros. És la primera vegada en la història del Consistori que es preveu una partida d'aquestes característiques. Amb tot, l'equip de govern (UM-PSOE i EU-EV) defensà que confiaven que la seva venda «no s'hagi de realitzar» i que la finalitat era «quadrar els pressuposts». Els terrenys prevists, el valor dels quals s'ha taxat en 1.700.000 euros, són un solar en el polígon industrial, un altre a s'Estanyol, l'antic teatre i uns terrenys veïns a l'escola de la Colònia de Sant Pere.

Els pressuposts municipals per aquest any s'aprovaren en el ple del passat dimarts a la nit entre fortes crítiques dels grups de l'oposició. La partida d'ingressos puja al voltant dels 10 milions d'euros mentre que la partida de despeses és de 9.166.522 euros ja que s'ha incorporat el romanent de l'any anterior.

El regidor d'Hisenda, Miquel Sebastià Moll (UM) defensà que «hem tingut molt poc marge de maniobra» i destacà que «s'havien reduït les despeses per no augmentar la pressió fiscal» a la vegada que agraí les suggerències que havien rebut per part del PP.

Des del grup Unió d'Independents d'Artà (UIA), la seva portaveu, Margalida Tous fou molt crítica i exposà que «els pressuposts que ens presentau són els mateixos que nosaltres férem, això sí, empitjorats. No heu tingut la decència de repassar les bases d'execució ja que s'anomena fins a 24 vegades la batlessa quan ara hi ha un batle». En aquests dos punts també se centraren algunes de les crítiques del PP.

Bartomeu Palmer (PP) digué que «els comptes mostren com han augmentat els sous del regidors que pagarà el poble».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris