lluvia ligera
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

La línia 2 de l'EMT, gratuïta per als qui facin la compra al centre

Hi col·laboren Cort, Afedeco, Pimeco i la Fundació IBI Comerç


La línia 2 («centre històric») de l'EMT serà gratuïta per als qui facin les seves compres als comerços del centre de Palma des d'aquesta mateixa setmana fins a l'1 de febrer de 2005. Així ho feren saber ahir els regidors de Trànsit i Transports i de Treball, Economia i Comerç de Cort, els populars Sebastià Sansó i Àlvaro Gijón, respectivament. També assistiren a la presentació d'aquesta nova campanya de promoció del mitjà i petit comerç, denominada «Vine a comprar en bus», representants d'Afedeco, Pimeco i la Fundació IBI Comerç.

Sansó destacà que es tracta d'una campanya «innovadora i positiva», i assenyalà que es podrà complementar amb una altra campanya promocional encara vigent, «Comprant aquí, pàrquing gratis», que es posà en marxa l'1 d'abril i que, «a causa del seu gran èxit», s'ha prorrogat, ja que en principi havia d'acabar el juny. Cal recordar que, segons quin sigui l'import de la compra, els comerciants del centre adscrits a l'esmentada iniciativa, més de 300 fins ara, regalen als seus clients vals per una o dues hores d'aparcament gratis en els pàrquings del parc de la Mar, Via Roma, Comte de Sallent, Santa Pagesa i Comte d'Empúries.

Pel que fa a «Vine a comprar amb bus», Gijón indicà que els comerciants que s'adhereixin a aquesta campanya podran adquirir talonaris de 100 tiquets per un preu total de 25 euros. De moment, ja se n'han imprès 400. Els comerciants podran obsequiar amb un tiquet, que inclou dos viatges gratis en la línia 2, els seus clients, amb un cost per als comerços de 25 cèntims per cada bitllet lliurat.

Gijón recordà que la línia 2 és l'única circular de l'EMT, que la freqüència és de 12 minuts i que transporta 100.000 usuaris l'any.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris