nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

El fracàs de la desfilada de moda de la fira «encén la sang» als comerciants

Començà amb una hora i mitja de retard i la desfilada no fou de la qualitat esperada

Molta indignació. Aquesta és la sensació general entre els comerciants de Manacor pel fracàs en l'organització de la I Desfilada de Moda, que es va realitzar diumenge passat dins el marc de la Fira de Setembre, i que «ha fet donar una mala imatge de Manacor a l'exterior». Fins a una hora i mitja hagueren haver d'esperar els assistents a l'acte, que en teoria estava preparat per les 18.30 hores, entre la crispació del públic que va començar a xiular primer pel gran retard, i després per la poca qualitat de la desfilada.

L'empresa organitzadora de l'esdeveniment, Sagitarius, es dirigí al president dels comerciants de les Avingudes, Joan Egidos, per traslladar-li la seva proposta de realitzar una desfilada de moda dins la Fira de Manacor. El projecte ascendia a 9.000 euros, dels quals 5.000 foren aportats pels 20 comerços participants a 250 euros cadascun, amb una subvenció de la Pimem. L'Ajuntament de Manacor, segons el seu delegat de Comerç, Andreu Vecina, «estudiàrem l'oferta i decidírem aportar 800 euros per promocionar el comerç manacorí».

Egidos digué que «des d'un primer moment ja hi va haver mala organització perquè les models havien de venir a provar-se la roba i llavors no vengueren fins al darrer moment». «Com que demanaren la talla 32 a darrera hora, cap comerç no disposava d'aquesta talla i clar, els vestits de les models boquejaven de pertot, amb la mala imatge que això ha suposat juntament amb el retard». Egidos reconegué que «els comerciants estam molt enfadats amb l'organització de la desfilada».

Des dels partits de l'oposició s'ha coincidit que «l'Ajuntament n'és responsable subsidiari de l'acte». Catalina Julve (ALM-UM) manifestà que «lamentam molt que es facin experiments o novatades que afecten i hi està en joc la imatge i el prestigi de Manacor i dels seus comerciants. La Sala hauria de saber si l'empresa és competent o no per fer aquests actes». Margalida Capó (PSM) digué que «a part d'haver-se fet en castellà la desfilada, s'ha jugat amb el prestigi de la ciutat i demostra el descontrol de l'equip de govern per no exigir qualitat a l'acte». Des del PSOE, Júlia Roman destacà que «la improvisació en urbanisme, cultura i comerç demostra que no saben quin model de Manacor volen».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris