cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
19°

PSOE diu que la política urbanística sols beneficia interessos personals

L'oposició afirma que Miquel Nigorra ha estat el més afavorit


El portaveu socialista a l'Ajuntament de Calvià, Antonio Manchado, denuncià ahir que el Govern municipal està duent a terme una política urbanística «que no afavoreix la ciutadania en general, sinó determinats interessos personals». En aquest sentit, el líder de l'oposició assenyalà que la persona que s'ha vist més afavorida amb les decisions polítiques del govern de Calvià ha estat l'empresari Miquel Nigorra, que té múltiples interessos urbanístics al municipi.

Antonio Manchado es mostrà convençut que l'equip que dirigeix Carlos Delgado durà a terme una modificació del Pla general, que regula les normes urbanístiques. «L'equip de govern ha adquirit molts compromisos amb diversos empresaris amb interessos a Calvià. Són decisions polítiques que només beneficien unes determinades persones», apuntà. El regidor socialista recordà a més que el PP va votar en contra de la proposició que realitzà el PSOE en què sol·licitava que es no desclassificàs un sol metre quadrat de terreny rústic del municipi. «El PSOE volia que es protegís el poc sòl rústic que encara queda lliure a Calvià i el PP s'hi va negar. Per això em tem que no es tardarà molt temps a plantejar-se una modificació del pla general».

Respecte dels plans urbanístics que es podrien realitzar al municipi, el portaveu socialista es referí al projecte per construir el parc temàtic. «Si s'aprova aquest projecte s'haurà de construir en una superfície de, almenys, un milió de metres quadrats. Per tant, a l'equip de govern no li quedarà més remei que requalificar el terreny, que ara és rústic».

Tanmateix, Machado va reconèixer que en aquests moments el PSOE desconeix el projecte concret d'aquest parc temàtic. «El PP no aclareix res. No sabem si el parc es construirà i, si es fa, no sabem on es farà». En aquesta mateixa línia d'oposició a l'equip de Carlos Delgado el regidor socialista recordà l'acord que va adoptar el passat mes l'Ajuntament.

Es va acordar de pagar 1,2 milions d'euros per una parcel·la de 3.300 metres de terreny en zona verda. Precisament, Machado recordà ahir que aquest conveni urbanístic s'havia subscrit amb una empresa que és propietat de la família Nigorra.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris