cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
22°

La diversitat de productes centrà la Fira de Setembre a les Avingudes

Tres quilòmetres d'expositors s'obriren als més de 20.000 visitants

M.PUIGRÒS.Manacor.
Com si d'un gran mercat del dilluns es tractàs, la setena Fira de Setembre a les Avingudes de Manacor oferí als més de 20.000 visitants una gran diversitat de productes. Objectes artesans, productes fets amb fang, juguetes per als més petits, parades de menjar divers, animals exòtics, plantes i mostres de ganxet es mesclaren ahir al llarg dels tres quilòmetres que ocupà l'esmentada fira, que any rere any aconsegueix convocar un major nombre de persones. A les Avingudes també hi va haver lloc per a la mostra de cotxes i de maquinària industrial. Malgrat tot, la representació d'aquests dos sectors fou notablement inferior que a la Fira de Primavera de la localitat.

Pocs eren ahir els que abandonaven la fira amb les mans buides. La majoria de persones duien bosses amb les seves adquisicions i d'altres es decidien a tastar algun dels aliments que s'oferien. Les conegudes Avingudes de Manacor eren un raig i roll de gent.

Cap a les dotze del migdia fou quan la fira assolí el seu màxim nivell d'assistència. A poc a poc els visitants anaren minvant a mesura que augmentava la temperatura. Durant tot l'horabaixa d'ahir diumenge encara es varen poder continuar visitant les prop de 110 parades que s'instal·laren a l'avinguda Salvador Joan.

Diverses autoritats de l'Ajuntament de Manacor amb el batle, Antoni Pastor, al capdavant, es passejaren per la fira interessant-se pels productes exposats. Destacà la notable absència d'autoritats insulars, ja que l'únic que acompanyà els regidors de la Sala fou el director general d'Agricultura, Gaspar Oliver.

L'organització de la Fira de Setembre, que a poc a poc ha aconseguit consolidar-se com una cita obligada per tots els veïns de la comarca, és a càrrec de l'Associació de Comerciants i Empresaris de les Avingudes i la seva clara intenció és reactivar el comerç de la zona.

Al llarg dels tres quilòmetres d'expositors s'hi podien trobar diverses mostres, com la de ganxet i altres treballs artesans amb agulla que realitzaven un bon grapat de veïnes de sa Torre davall un envelat instal·lat per a la ocasió, i també la mostra d'escalada.

La Fira de Setembre a les Avingudes de Manacor fou un èxit tant pel nombre de visitants que va rebre com per la quantitat d'expositors que hi van participar, malgrat que la seva gran diversitat i col·locació sense cap tipus d'ordre oferís una visió més de mercat que no pas de fira.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris